måndag 1 februari 2016

INFO TRYSIL 2016

Så otroligt kul att så många kom i onsdags på träffen! Vi var över 50 stycken som hade några roliga timmar tillsammans. Bifogat finns information som delades ut på träffen.

Utöver den kan vi berätta att Lukas Carlsén (Pingst Lund) och Mattias och Linnea Sennehed (Pingst Malmö) kommer att hålla i undervisningen under veckan, på temat HOPP (det har ni nog förstått). Josef Mineur (Pingst Lund) med team leder oss i lovsång.

Det är tionde året vi arrangerar lägret och därför vill vi sätta guldkant på Trysil 2016. Sista kvällen har vi festkväll och då är det strängeligen förbjudet att klä sig i underställ - glitter och slips uppmuntras!! Förbered gärna ett spex, en sång eller liknande till festkvällen - vi gör den tillsammans!

De flesta av oss kommer att bo i Folkets Hus i Östby, där vi också äter frukost och middag. Sover gör vi i sovsal på madrasser på golvet och det är mycket viktigt att du har med dig underlakan! Samlingarna hålls i Misjionshuset som ligger ett par hundra meter därifrån, där också några av deltagarna kommer att sova.

Ytterligare information och tips som kom upp var:

* MÄRK väskor, sovsäckar etc med namn så blir det lättare att hitta rätt.
* PACKA ditt handbagage separat eftersom det inte går att komma åt väskorna i lastutrymmet under resan upp/ner.
* BIND INTE IHOP sovsäck med din väska, det är ett pussel att packa och det är lättare med mindre kollin.
* MÄRK dina kläder, handskar, skidglasögon etc med namn (efter varje läger tar vi hand om en stor hög med fina onamnade kläder som ingen känns vid, det blir ett fint tillskott till Erikshjälpen men du vill nog ha hem dina saker).
* PACKA DIN VÄSKA SJÄLV så att du vet vad som är ditt
* OM DU SKA ÅKA SNOWBOARD är handledsskydd och knäskydd att rekommendera
* VI HYR UTRUSTNING gemensamt första skiddagen - boka ingenting i förväg
* VI HAR RABATT på hyran - 50%
* ANDERS SÄLJER dricka och lite annat i bussen
* ALLA DELAS IN I MATLAG så delar vi på glädjen i köket
* KOM IHÅG THERMOS OCH MATLÅDA & att de också skall märkas upp, blandas ju med 60 liknande i köket

Utöver ovan information vill vi tala om att energidryck inte är tillåtet under veckan!

Var med i vår tävling där du på Instagram tolkar dina tankar om HOPP! Märk din bild med #hoppskanetrysil. Tävlingen pågår tom torsdagen v.8.

Har du inte betalat än? Senast 29/1 ska hela lägeravgiften vara betald. Bankgiro: 763-8000. Glöm inte att märka den med TRYSIL2016 + DITT NAMN!

Vi ses!

Mvh Rebecka och Joakim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar