lördag 25 januari 2014

INFORMATION INFÖR LÄGRET!

Tack alla ni som kom i torsdags, vilket härligt gäng ni är! Vi får alltid en extra kick av att träffas och känna förväntan i luften! :)

Vill rikta ett TACK till Eva, Johan och Carina som var våra kökshjältar och såg till att vi inte bara blev mätta på gemenskap utan även mätta på gott!

Här nedan finns den infolapp som vi planerat lämna ut men som inte hanns med att skriva ut...! Skriv gärna ut och se till att de kontaktpersoner ni lämnar hemma får del av informationen, eller visa dem hur de hittar informationen på bloggen.


Utöver den infon, kan vi berätta att vi i år har tillgång till ännu ett hus i Östby som gör att vi kan sova lite mindre trångt. Kul och spännande tycker vi! Huset är Missionshuset och ligger bara några minuters gångväg från Samfunnshuset som är "bashuset". Vilka som kommer att sova där är inte färdigt ännu.

För undervisningen detta år står Anneli Lennartsson! Anneli reser med två läger denna vinter - det ena är ett stort läger från Filadelfiakyrkan i Stockholm och det andra är med OSS! Hon är även den som beredde marken för oss för åtta år sedan, att komma igång med lägret till just Trysil och Östby. Med andra ord; många anledningar att varmt välkomna dig i gänget Anneli! Anneli kommer presentera sig lite mer på bloggen.


Har ni några frågor är ni välkomna att maila oss.

Ha en fin vecka! Passa på att öva upp tåligheten i vindbitna kinder - ut och gräv en bivack! (det har Jocke och våra barn gjort).

Kram Jocke och Rebecka



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar