tisdag 12 februari 2013

VIKTIG INFO OM AVRESAN!


På lördag reser vi!

Ja, eller NI reser då - familjen Sahrling börjar resan redan på torsdag så vi finns i Östby (Norge) och tar emot er på lördag kväll!

Gällande avresan på lördag 16/2;
Håll siktet på VÄSTRA STATION I LUND avresa kl 07.00!!

Planerar du att anlända med tåg så hoppar du av vid hållplats Lund - det finns bara en station. Bussen kommer att stå på västra sidan av spåren - du tar alltså trapporna NER och går åt höger, sedan upp. Får du skjuts dit ska du till Västra Stationstorget. Se länken för bild: 


Genarpsbor åker gemensamt med bussen från Genarp och åker till Malmö där familjen Sundin och "lite gott" hoppar på. Avresa från Genarp är ca kl.05:30.

Bussen åker sedan till Pingstkyrkan i Lund ankomst 06:30 för att av starka och snälla deltagare bli pålastad lägermat (Johan & Eva W finns där). Därefter till Västra Station (Lund) där resterande deltagare hoppar på. 

För er som åker från Osby/Hässleholm: ta kontakt med Joel Fredriksson (joel@osby.pingst.se) 0768469400 för samordning av biljetter! Det gäller alltså att ta sig till Hässleholms station för att gemensamt ta tåget till Lund.

HÅLLPLATS                                            TID

Hässleholm C                                   Avg: 06:26

Lund C                                            Ank: 06:59


De som kommer möta er vid bussen är Lukas Carlsén - ungdomspastor i Lund, Joel Fredriksson - ungdomspastor i Osby. Vi är flera ledare som kommer åka bil upp med barn och mat, därför kommer vi inte ses förrän vid Lägergården!

mvh lägerteamet



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar